Axactor

Intervju med Pernilla Skottsberg på Axactor

Vad är din roll på företaget Pernilla?

Jag är företagets Office Coordinator. I min roll som coordinator ger jag support till hela verksamheten, med allt ifrån ledningsgruppsmöten till att fixa fest. Jag ser till att den dagliga verksamheten löper så friktionsfritt som möjligt, och tycker om att hjälpa till där jag kan.

Berätta om ert företag

Axactor är ett inkassobolag med målet att vara ”industry benchmark” inom bank och finans. Axactor Sverige har ca 70 anställda på vårt kontor i Göteborg och är ett certifierat Great Place to Work-företag. Vi hjälper hårt arbetande företag att få betalt samtidigt som vi hjälper gäldenärer mot ett liv som skuldfri.

Hur upplever ni att samarbetet fungerar med oss?

Jag tycker att det fungerar jättebra! Jag har kontakt med Hassan varje dag, men även arbetsledare Carin som samordnar vårt uppdrag. Vill jag kanske ha något extra eller göra någon ändring så kontaktar jag Carin. Det funkar lätt och smidigt med dem båda.

Vad tycker ni om vår städning hos er?

Hassan, är fantastisk! Han är duktig, trevlig och vill genuint göra ett bra jobb. Han känns helt rätt för oss och är som en del av vårt gäng! 

Vad är viktigt för er när det kommer till att välja städföretag?

Där skulle jag vilja svara Hassan!
Vi är mycket nöjda med upplägget som vi har idag. Städningen blir ordentligt utförd och vi kan lita på att allt utförs korrekt.

Fler intervjuer