Anledningar till varför ni bör erbjuda en vattenautomat på arbetsplatsen

Vatten utgör en oerhört viktig del av vårt dagliga näringsbehov och är grundläggande för vår hälsa och välbefinnande. När vi är fokuserade på jobbet är det enkelt att glömma av att dricka vatten och vi alla behöver oftast dricka mer vatten än vad vi i själva verket gör. Vår hjärna består av mer än 85% vatten och när vi inte har korrekt vätskebalans kommer hjärnan att känna av effekterna. Konsekvenser som försämrat korttidsminne, huvudvärk, högre stressnivå och sämre koncentrationsförmåga kan komma att uppstå. För att undvika detta är rätt vätskebalans nyckeln för att kunna prestera fullt ut, hålla sig energisk och alert på arbetsplatsen. Att hyra en vattenautomat som kan erbjuda friskt och gott vatten på arbetsplatsen kan därmed minst sagt vara en god investering. Det är en enkel men effektivt lösning, som ökar chanserna betydligt så att ni får i er tillräckligt med vatten dagligen, vilket kommer att kunna höja både medarbetarnas välbefinnande och effektiviteten på arbetsplatsen. Det finns många goda anledningar till varför ni bör införskaffa en vattenautomat på arbetsplatsen, nedan har vi sammanfört några av dem.

Ökar medarbetarnas välbefinnande
Vatten hjälper oss att bibehålla koncentrationsförmågan, hålla immunförsvaret uppe, undvika huvudvärk och andra otäcka effekter vi kan få av vätskebrist. Det är därför mycket viktigt för medarbetarnas välbefinnande att det finns lättillgängligt vatten som är friskt och gott. Vattenautomater kan vara en enkel lösning så att alla på arbetsplatsen får i sig tillräckligt med vatten, det blir även ett naturligt komplement till kaffemaskinen och ett uppskattat alternativ till både er och besökande på arbetsplatsen.

Fler valmöjligheterna
Det finns flera olika modeller att välja mellan med varierande funktioner, vilket gör att ni utan svårigheter kan hitta en vattenlösning som passar er arbetsplats. Med våra vattenautomater får ni riktigt kallt, gott och friskt vatten, där ni kan välja mellan med eller utan kolsyra. Ni kan också smaksätta ert vatten utefter era egna önskemål och favoritsmaker. Våra smaksättningar innehåller naturliga smakaromer och har varken kalorier, socker eller sötningsmedel i sig. Det finns smaker som granatäpple, persika, svartvinbär, citrus/lime, ingefära/citron och rabarber. Genom att ni erbjuder ett utbud av dricksvatten på arbetsplatsen kan ni också ge medarbetarna ett nyttigt alternativ till saft eller läsk med de olika smaksättningarna.

Enkel att använda
Vattenautomaterna är otroligt lätta att använda. Vanligen behövs inte mer än ett tryck på en skärm eller dra i spaken vid tappkran för att fylla upp ett glas vatten med friskt vatten, antingen med eller utan kolsyra. Utbudet av olika storlekar gör att ni enkelt kan fylla på en flaska, ett glas eller en karaff med perfekt kylt dricksvatten i rätt temperatur.

Kostnads- och miljömässigt bättre
Med vattenautomaterna får ni det perfekta vattnet direkt ur kranen av högsta kvalitet. Det kan sedan placeras ut om det så är en flaska på skrivbordet eller flera karaffer på en konferens, vilket både blir bättre ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Ni slipper göra beställningar med massa flaskor bordsvatten och det blir heller inga onödiga transporter eller förvaring av drickabackar. Avtalen för vattenautomaterna löper månadsvis med samma förutsägbara avgift, vilket är en bråkdel av vad vatten på flaska hade kostat att beställa.

Smidig helhetslösning
Att hyra vattenautomat är en bekväm helhetslösning där allt ingår och ni behöver egentligen inte göra någonting själva. I hyran för våra vattenlösningar ingår all service och underhåll som behövs för automaterna. Ni slipper alltså att ta ansvar för om något fel eller problem skulle uppstå och ni kommer alltid ha en välfungerande vattenautomat. Den kommer alltid vara anpassade efter era behov och förutsättningar så att ni får den perfekta vattenlösningen på er arbetsplats.

Relaterade bloggposter