kontorsstäd pris

Kontorsstäd pris

Oavsett om ditt företag är verksamt i en traditionell kontorsbyggnad, butik eller någon annan typ av lokal så är det viktigt att ha en ren miljö, kontorsstäd pris. Ett rent arbetsplats hjälper medarbetarna att känna sig bekväma, produktiva och engagerade, och en ren arbetsplats får kunderna/besökarna att känna sig välkomna. I själva verket tror en majoritet av de tillfrågade konsumenterna att en ren arbetsplats bidrar till positivt kundnöjdhet kontorsstäd pris.

Städfirmor erbjuder tjänster som omfattar allt från golvvård till fönsterputs, och det är absolut värt att anlita en städfirma för att ta hand om dina städ uppgifter.

 

Vad ingår i kontorsstädning

Oavsett om ditt kontor är 50 eller 5000 kvadratmeter, erbjuder Bofint anpassade städlösningar för att möta dina unika behov. Vårt team är engagerade i att ge dig exceptionell kundservice och kvalitetstjänster. Vi erbjuder tjänster som veckovis allmän kontorsstädning, djuprengöring varannan vecka, halvårsvis, månatliga underhållskontrakt och årlig vår/höststädning offert kontorsstädning.

Vad ingår i kontorsstädning egentligen?

Kontorsstädning kan omfatta allt som behövs för att rengöra hela kontorslokalen inklusive dammsugning av golv och mattor, torka alla ytor som skrivbord och hyllor, tömning av papperskorgar, rengöra toaletter och speglar, rengöring av köket inklusive ytor, golv och vitvaror kontorsstäd pris.

 

Gratis offert – kontorsstäd pris

Vi försöker alltid hitta det bästa sättet att spara dina pengar. Om du är intresserad av att få en kostnadsfri offert, då är du välkommen att kontakta oss eller ringa. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt kontor/lokal rent!

 

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för kontorsstädning är olika. Både städfirman och företaget som beställer tjänsten påverkar priset. När det kommer till städfirman så är det olika priser från firma till firma, därför är det alltid bra att be om offert från flera städfirmor innan man bestämmer sig kontorsstäd pris.

När det kommer till beställaren så är det några faktor som påverkar priset:

  • Hur stort kontoret är
  • Hur ofta kontorsstädningen behövs
  • Vad det är som behöver städas; om det är hela kontoret, bara golv, fönsterputs… osv.
  • När kontorsstädningen ska utföras. Om det är efter arbetstiden på kontoret så kan det tillkomma extra kostnader beroende på städfirman kontorsstäd pris.

Kontorsstädning hos Bofint

När ni anlitar Bofint kan ni räkna med att få en kontorsstädning som är prisvärd. Vi använder kostnadseffektiva städmetoder och prioriterar kvaliteten. Självklart arbetar vi med miljövänliga rengöringsmedel så att ni kan avnjuta ert rena kontor med gott samvete kontorsstäd pris.

Om ni har några frågor om våra tjänster för företag eller vill ha en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss eller ringa vår kundservice.

 

Intressanta och roliga fakta om städning

Här är några roliga fakta som du kanske inte vet om:

Danmark är det renaste landet i världen

Enligt data från EPI så är Danmark placerad på plats #1 på världens renaste land 2022

 

Vet du vad ”Contact Time” är?

Kontakt tiden är den tiden som ett tvätt- eller städmedel bör sitta kvar på en yta för att döda bakterier. Tiden tycks vara mellan 30-60 sekunder.

 

200 Kalorier per timme

Om du utför en städning så kommer du att brinna ungefär 200 kalorier per timme. Detta beror självklart på typen av städning som du utför och din hälsa.

 

Green Cleaning

Grön städning är en alltmer bekant begrepp. Det hjälper inte bara dig att göra ditt hem rent, utan hjälper miljön också. Green cleaning är alltså att städa med hjälp av miljövänliga städ produkter.

 

Snabbaste fönsterputsare är från England

”Terry Burrows rengjorde tre vanliga kontorsfönster på 114,3 x 114,3 cm (45 x 45 tum) i en ram med en 300 mm (11,75 tum) lång skrapa och 9 liter (2 gal; US 2,37 gal) vatten på 9,14 sekunder vid National Window Cleaning Competition i Blackpool, Storbritannien, den 9 oktober 2009.”  – källa: Guinness World Records

Relaterade bloggposter